Tommy De Geest, uw dakwerker in Wilrijk

Uw dak bepaalt de uitstraling van uw woning. U doet er dus goed aan te kiezen voor een stijlvol exemplaar. Precies wat u vindt bij Tommy De Geest. Wij maken en plaatsen uw dak - helemaal volgens de regels van de kunst. Voor ons is niets te hoog gegrepen.

Met intussen vijf jaar ervaring op de teller zorgt de gelijknamige zaakvoerder voor kwalitatieve installaties binnen een straal van vijftien kilometer rond Wilrijk. U kan altijd contact met ons opnemen voor noodsituaties, ongeacht op welk moment van de de dag. Daarnaast voeren we ook de volgende handelingen uit:

Dakrenovatie

Als totaalaannemer wordt alles in het werk gesteld om uw dak in topconditie af te leveren. Met specialisatie in algemene dakwerken, zink- en koperwerken en zolderisolatie wordt uw dakproject in eigen handen genomen.

Platte daken

In het straatbeeld duiken steeds meer gebouwen met daken in EPDM of roofing op, die naast hun waterdichtheid ook een sterke isolerende functie hebben.

Dakisolatie

Tijdens de winter moet u minder stoken en in de zomer blijft het binnen aangenaam koel. Laat uw dak isoleren door ons en uw portefeuille én het milieu zijn u dankbaar.

Gevelbekleding

Er wordt veel meer dan vroeger aandacht besteed aan gevelbekleding. Oude gevels krijgen weer de aandacht die ze verdienen om er fris en vernieuwend uit te zien. Plus voordelen als budget- en onderhoudsvriendelijkheid.

Soorten gevelbekleding

Een gevel kan zoveel meer zijn dan een hoop kale bakstenen. De juiste (houten) gevelbekleding geeft uw pand een strak en mooi uiterlijk en zorgt voor een geheel.

Contact

Met opleidingen in dakwerken en gevelbekleding is Tommy De Geest een gespecialiseerde dakwerker in Wilrijk. Nadat u contact met ons opneemt komen we bij u thuis langs om een eerste blik te werpen. Nadat u de offerte op maat hebt doorgenomen, beslist u om verder met ons in zee te gaan. Tot binnenkort.

Clikc+