Isolerende gevelbekleding bij Tommy De Geest in Wilrijk

Esthetiek is een mooie omschrijving of iets mooi of lelijk is. En wie wil er geen pand met een mooi esthetisch karakter? Als u samen met Tommy De Geest in zee gaat, wordt samen voor de juiste gevelbekleding in Wilrijk gekozen die ook een isolerende functie heeft.

Er wordt veel meer dan vroeger aandacht besteed aan gevelbekleding. Oude gevels krijgen weer de aandacht die ze verdienen om er fris en vernieuwend uit te zien. Voordelen als budget- en onderhoudsvriendelijkheid, duurzaamheid of brandveiligheid moet geen verdere uitleg.

Isolerende functie

Vergeet zeker ook niet de isolerende functie van gevelbekleding, dat het isolatiemateriaal bedekt en de woning waterdicht maakt. Wij plaatsen ook gevelisolatie aan de hand van harde isolatieplaten en geventileerde spauwen.

Contact

Een gevel kan zoveel meer zijn dan een hoop kale bakstenen. De juiste gevelbekleding geeft uw zaak een strak en mooi uiterlijk en zorgt voor een (isolerend) geheel. Wat uw energiefactuur ten goede komt. Maak een afspraak en wij komen bij u kijken wat de mogelijkheden zijn.

Clikc+